Igår kväll kom grannen förbi med nybakade saffransbullar. Hur gulligt? Tänk vad glad man kan bli av något egentligen så ”enkelt” men ändå så fint. ♡
Vi alla slängde oss över de nygräddade lussekatterna och som var borta på nolltid. De var så mjuka och saftiga! MUMS! ♡ ♡ ♡
Det fick mig att tänka på att jag själv inte bakat lussekatter ännu, vilket fick mig att tänka på recept! För ingen vill ju ha stenhårda och torra lussekatter efter en dag. Vet ni om det är sant att man ska ha kesella i degen för att lussebullarna ska bli saftiga och hållbara längre?
Jag ska i alla fall göra en rejäl googling för att få fram de godaste saffransbullarna till jul! Jag älskar att blanda recept och göra ett eget! När jag väl har gjort mitt super-recept så kommer jag självklart att dela det med er! ♡ Om ni vill förstås 🙂 ♡
Bild från igår ♡
Åh så himla gott 😀
JA!! Mums!! 🙂 <3 <3
Så gott med saffrans bullar 🙂 Har hört att det inte spelar någon roll men vet inte faktiskt. Hoppas du har det bra <3
ELLER HUR! Såå gott! 😀 Ja! Jag har också hört det! Ska bli så kul att testa 😀 Men desamma goding! <3 KRAM!
Kesella i degen (10%-ig) is da shit! Supersmarrigt! Sök på Annas saftiga lussekatter. Bästa receptet!
Är det så?!? Ska googla direkt!! Tack för tipset Marie!! <3 3 😀