Igår kom några vänner över på middag. Egentligen hade vi tänkt att grilla men det regnade vid lunch så jag ställde in planerna och gjorde vanlig mat istället. Egentligen hade vi kunnat grilla för solen tittade fram efter att jag kom hem med matkassarna! Men det gör inget. Till huvudrätt lagade jag Biff Rydberg! Det är stekt tärnad oxfilé och potatis, med stekt lök, äggula och persilja som tillbehör. Jag brukar även göra en senapsmousse till som är jättegod.
Jag köpte en delikatesspotatis som heter ”amandine” som man köper i 900 grams förpackningar. Jag skojar inte när jag säger att den aldrig blev klar!! Jag stekte och stekte och stekte. Jag är seriös när jag säger att den var klar efter 3 timmar på spisen. 3 timmar?!? Som tur är hade vi lite ost och chark att tugga på, vin att dricka och gott sällskap! Så det gjorde ingenting. Jag har köpt den potatisen innan men minns inte att den var så svår att steka då. Haha!
Ost och chark innan maten
Till efterrätt gjorde vi en marängsviss med vaniljglass, jordgubbar, crumble, maränger, hallonsås och nougatsås. MUMS!!
Hah tack! ?❤❤ Kram!!
Hah tack! ?❤❤ Kram!!
Hah tack! ?❤❤ Kram!!
Tack! ?❤ kram!!
Tack! ?❤ kram!!
Tack! ?❤ kram!!
Ser gott ut hoppas ni hade trevligt trotts att potatisen tog lång tid?
Ser gott ut hoppas ni hade trevligt trotts att potatisen tog lång tid?
Ser gott ut hoppas ni hade trevligt trotts att potatisen tog lång tid?
Vad gott det ser ut. ??❤
Vad gott det ser ut. ??❤
Vad gott det ser ut. ??❤