Laila Högfeldt

Helt sjukt!

IMG_20170808_134842_657

Igår kväll testade jag denna en cleanser som jag fått från Akademikliniken som heter PURE RADIANCE CLEANSER. Först gjorde jag i vanlig ordning peeling med min lover Dermalogica Daily Microfoliant. Sedan tryckte jag ut lite från den här tuben och skrubbade in det i huden med med en skummande konsistens.

Jag lät den sitta kvar på huden under tiden som jag borstade tänderna på Philip (ca 2 minuter) och när jag sedan vände tillbaka mig till spegeln hade min finne på pannan blivit helt VIT! Från röd till vit alltså. Jag har nog aldrig varit med om att en finne blivit vit så snabbt.

Gissa om jag var där och klämde? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Den produkten låter ju suverän. Min 15 årige son har grymma problem med acne. Han har tom ätit medicin för det. Tror du att denna skulle vara bra för honom att testa?
    Kram

    1. lailahogfeldt

      Åhh lilla vännen, jag känner med honom. Jag måste erkänna att jag är alldeles för outbildad inom mer komplicerad acne att jag inte vågar uttala mig. Kanske bör du fråga Akademikliniken? Den är ganska uttorkande så om han testar den tycker jag att han ska komplettera med massa fukt efteråt så att det inte bildas mer talg. Har han testat Retinol föresten? KRAM!<3

      1. Therese

        Tack snälla för svar <3
        Han har en hel del produkter som vi testar och han har även fått en rejält uttorkande kräm utskriven…men den fick han utslag av och kliande hud. Han är grymt duktig på att sköta om sin hud och har sin ansiktsrutin både morgon och kväll. Ska kolla på Retinol, den har han inte testat.
        Tack återigen <3
        Massa kramar

        1. lailahogfeldt

          Jag förstår! <3 Jag är som sagt ingen expert, men jag har hört att man inte ska torka ut för mycket utan snarare återfukta. Annars kan väll det bli så att huden producerar mer talg eftersom att den känner sig torr? Som sagt ingen expert men var bara något jag har i bakhuvudet. Det där med kliande hud låter nämligen som att den är uttorkad. Ja men titta på det. Vet att en hudläkare kan skriva ut receptbelagd Retinol som är starkare än det som finns i butik. <3 Lyckat till och återkom gärna med hur det går <3 Massa kramar!! <3