Laila Högfeldt

George Clooney´s entourage hotade Niclas!

Igår skulle vi äta lunch på ”Belmond Hotel Cipriani”. 

Den restaurangen som vi hade tänkt att äta på ”Cip Club” stängde precis när vi kom, så det hela slutade med att vi fick äta vid pool-baren.

Helt plötsligt kom George Clooney med flera vakter i följetåg och satte sig två bord bort från oss.

”Såå coolt”, tänkte jag. ”Jag måste få en selfie med honom”.

Så när vakterna stod en bit bort gick jag fram till Ceorge Clooney och sa:

”Hello George. I really like your movies. Can I take a picture with you?”

Han svarade:

”Ohh.. thank you very much! I´m sorry. Im not ready.. I promise you that we can take photos together later”.

”Okey, have a wonderful lunch”, sa jag och gick.

 

När jag var på väg tillbaka till vårt bord igen kom en av hotellets vakter fram till mig:

”Du får absolut inte ta bilder med George!! Varför försökte du ta bilder med George när du inte får? OCH VARFÖR FRÅGADE DU EFTER HANS RUMSNUMMER!?”.

”Jag har inte frågat efter hans rumsnummer”, svarade jag. ”Jag sa bara att jag tyckte om hans filmer och frågade om en bild. Det var allt”.

Vakten stod vid oss och muttrade ett tag men gick sedan.

Två minuter senare kom en av George Clooneys enouragevakter fram till oss. (Den första var hotellvakt men denna vakt var med i hans entourage). Denna vakt var arg som ett bi.

”DU får absolut inte ta bild med George. DU får heller inte prata med honom. Om du gör det en gång till som kommer jag att se till att du blir portad från detta hotell. Du kommer aldrig mer att få komma tillbaka och bo här. Fattar du det!? Gå härifrån genast annars ringer jag polisen!!”

Han var väldigt hotfull när han pratade. Niclas lackade ur.

”Men ring polisen då, vi har inte gjort någonting. Vi sitter här och njuter av vår drink”.

”Följ med mig ut”, sa vakten till Niclas. ”Så kan vi fortsätta prata utanför”. 

”NEJ”, sa jag. ”Han går ingenstans.”. Med tankens på vaktens attityd så var jag helt övertygad om att han både skulle hota och slå Niclas när ingen såg.

Han tog tag i Niclas arm och ville dra med honom ut. Men Niclas skakade av sig honom och sa bestämt. ”Nej, jag går ingenstans”. 

”Jag kommer att ringa polisen om du inte följer med NU!”, sa han hotfullt.

”Jag tror att det är bättre att du ringer polisen”, sa Niclas lugnt men bestämt.

Jag trodde på riktigt att vakten skulle smälla till Niclas när som helst inne på restaurangen.

Det hela slutade med att jag frågade servitören om vi kunde betala eftersom att ”George Clooneys vakt”  säger att vi inte är välkomna.

”Så klart att ni är välkomna”, sa servitören. Sedan gick han och pratade med ”vakten” som tillslut lugnade ner sig. Så vi stannade kvar och drack upp våra drinkar.

Hela stämningen kändes så obehaglig och hade det inte varit för att George faktiskt var trevlig när jag väl pratade med honom så hade jag hatat hela hans entourage just nu.

Herregud, skärp er! Jag är övertygad om att det inte är första gången som någon kommer fram och ber om ett foto? Jösses…. 

 

UPDATE: Jag har valt att ta bort bilderna från restaurangen.  

 

2017-09-03 10.39.22 1

Bild på mig från hotellet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Danny

    Först vill jag påpeka att jag också tycker att vakterna reagerade helt stört. Men jag vill också säga att man kanske inte ska gå fram till en kändis när de är ute privat, de vill ju vara i fred precis som alla andra, speciellt om man ska äta lunch eller liknande. En kändis har ju inte heller någon skyldighet mot sina fans över huvudtaget egentligen. Nu var han schysst nog att åtminstone svara, medan vilken annan kändis som helst kanske inte ens hade tittat åt ens håll.

    1. lailahogfeldt

      Ne precis. För vår del var det en ren slump att vi såg honom, hade faktiskt ingen aning om att han bodde där. Men om man är ett riktigt fan så är det nog inte så svårt att hitta honom. Det står ju överallt. haha =)

    1. lailahogfeldt

      Haha, ja. Jag och Niclas pratade om det. Om de skulle ringa polisen, vad skulle de säga? ”En tjej gick fram och pratade med George Clooney”. Finns ju inga grunder alls i att ringa polisen för det. <3

  2. Sofia

    Men fy så oförskämt och överdrivet av vakten. Förmodligen var han irriterad över att du i ett obevakat ögonblick tog dig fram till George och ve och fasa faktiskt pratade med honom. Det fick väl honom att se ut som att han inte gjorde sitt jobb och därför blev han så lack på er. Bra där att ni behöll lugnet och Niclas var ju väldigt cool också i en hetsig situation. Han ser ju för övrigt ut som en kille som kan ta hand om sig själv. Bra att det löste sig till slut. Ni var ju också gäster och det är ju verkligen inte acceptabelt att bete sig så hotfullt som de gjorde mot andra gäster som, precis som du säger, bara vill njuta av en drink i lugn och ro.