Laila Högfeldt

Godis utan socker!! =)

Idag när vi handlade på Coop hittade jag denna guldgruva! Godiset innehåller 1,5-4,7g sockerarter/100g, vilket är mindre socker än vad som finns i en helt vanlig limpa eller yoghurt.

Jag var tvungen att köpa med mig lite godis för att testa och det var riktigt gott =) Jag kan varmt rekommendera Tweek och deras ”nyttigare” godis =)

IMG_20170827_165829_205

IMG_20170827_165857_428

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Tyvärr är det inte bara ”varav sockerarter” man skall titta på, utan mängden kolhydrater per 100 g. Är det socker i sig man vill minska på behövs väl inte det, men är man exempelvis diabetiker så spelar den totala mängden kolhydrater roll då kolhydrater höjer blodsockret. Mängden kolhydrater verkar variera mellan 12%-25%. Att sätta en siffra på den totala mängden kolhydrater ger ofta en mer korrekt bild av hur ”sött” något är.

    1. lailahogfeldt

      Ja fast godis har ju väldigt mycket kolhydrater i sig också =) Så om man ska välja mellan vanligt godis och detta godis så är ju detta ”nyttigare” =) Men förstår vad du menar, bara för att det är sockerfritt så betyder det inte att det är ”nyttigt” =) KRAM!!