Laila Högfeldt

Middagar på O.B.C Cypern

Middagarna här är en blandning mellan à la carte och buffé. Det är bordsservering av dryck och huvudrätten. Vi har ju All Inclusive vilket  hittills känns väldigt bra. Jag är såå nöjd med att vi valde det även fast det händer en gång per hundra.

Till middag får man en meny och därifrån får man välja vilken huvudrätt man önskar. Sedan får man gå och plocka mat till barnen och förrätter till oss vuxna. Efter huvudrätten finns även en efterrättsbuffé och givetvis glass till barnen om de önskar.

Jag tycker att konceptet är helt okej. Egentligen gillar jag att bli serverad all mat, men samtidigt är atmosfären lugn med lite folk vilket gör att jag inte känner mig stressad när jag ska hämta mat. Ibland när det är mycket folk, stimmigt och kö så brukar jag bli så stressad att jag plockat lite allt möjligt just för att slippa gå tillbaka. Haha. Så är det inte här. Jag älskar att det inte är en skolmatsal-miljö utan mer en riktig restaurangmiljö. =)

IMG_20170818_200106_485

Bild på menyn =)

IMG_20170818_170337_008

Bild på lite förrätter som jag plockade. Här tog jag lite allt möjligt men det var inte för att jag var stressad utan mer för att allt såg så gott ut =)

IMG_20170818_170015_398

Bild på min huvudrätt. Jag tog lax – och räkspett med haricots verts som en sidoorder och även en sås till som inte syns på bild. 

IMG_20170818_170254_639

Igår tog jag lamm med bakad potatis och haricots verts och sås =) MUMS!! 

IMG_20170818_200016_225

Bild på gårdagens huvudrätt, Entrecote =)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.