Laila Högfeldt

Jag gillar lugnet =)

2017-08-15 07.50.13 1

Alltså, jag älskar O.B.C. 

Det jag gillar är att det är mycket lugnare här än på andra familjehotell. Det finns inga solstolar att slåss om, tvärt om, det finns alltid flera solstolar i alla möjliga riktningar att välja mellan. Samtidigt är atmosfären lugn och skön. Ingen hets utan jag är i ett mañana ”mode”.

Visst, barn leker i poolen och skrattar/skriker/livas, men det är på en rimlig nivå eftersom att det är barn i en rimlig mängd. Jag kan få lite inre panik när det bara kryllar av barn överallt med tusen olika viljor. Jag vet att det kanske inte är PK att utrycka mig så, men jag tycker faktiskt att det är skönt att det finns ett begränsat antal platser och att jag kan höra vad jag tänker. Jag älskar barn, men helst inte 100 barn samtidigt när jag ska koppla av.

Precis bredvid finns hotellet Sandy Bay Beach som man enkelt kan gå över till om man önskar mer fart och fläkt. Där finns Mini Land, Teen Lounge, shower, rutschkanor, aktiviteter som vattengympa och dylikt. Där pumpas Justin Biebers musik ut genom högtalarna och lekledare pratar i mikrofon och agerar domare i vattenpolo. Vi som bor på O.B.C får lov att gå över dit, dock inte tvärt om. De får alltså inte vistas på vårt hotell sa tjejen i receptionen. På O.B.C är det som högst lite spa musik i bakgrunden. Ljuvligt tycker mina öron.

2017-08-15 07.50.09 1

Jag beställde 2 bubbelvatten och 2 coca-cola zero och fick en jättebra behållare att bära i. Hur bra? =)

2017-08-15 07.50.11 1

Där uppe är poolbaren. I princip aldrig kö. Jag inser hur bra vi har det på O.B.C. Lugnt och skönt, precis så som jag önskade. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.