Laila Högfeldt

Spontanbesök på Gekås

Igår eftermiddag kände jag för att komma ut lite. Vad ska jag hitta på? Vi åker till Gekås i Ullared. 1,5 timme senare och klockan 18.00 var vi framme. Det var mycket mindre folk än vad det brukar vara vilket jag märkte av redan på parkeringen då varannan parkeringsficka var tom. Detta var var ett taktiskt drag då butiken stänger 20.00 och de flesta redan besökt varuhuset under dagen. Ändå fick jag nästan  p a n i k av alla människor och kände att Gekås inte är ett varuhus för mig.

Vi strosade omkring i 40 minuter innan jag kände att det räckte. Barnkläderna var inte alls barnens (min) stil men tillslut hittade William två fina tröjor. Jag köpte med mig två vita kuddfodral i sammet från heminredningsavdelningen som var jättefina och en köksvåg som verkar super. Köksvågen jag har idag är värdelös då den ändar vikt hela tiden så det kändes perfekt att hitta en som känns mer genuin eftersom att jag älskar att stå i köket och tricksa med recept.

Resten av sakerna vi köpte var lite småsaker, som exempelvis 8 nocco, lite hårsnoddar, en utredningsborste och annat smått och gott =)

2017-08-09 10.14.42 1

2017-08-09 10.14.41 1

IMG_20170809_221643_853

2017-08-09 10.14.39 1

Mina älsklingar ♡ ♡ ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Finns ett stort varuhus här hos oss i Virginia som heter Costco. Jag gillar verkligen produkterna som de säljer men jag avskyr hela shoppingupplevelsen. Maken åker dit istället! Så kan det vara.

  2. Susanna

    Finns ett stort varuhus här hos oss i Virginia som heter Costco. Jag gillar verkligen produkterna som de säljer men jag avskyr hela shoppingupplevelsen. Maken åker dit istället…! Så kan det vara.

  3. Lotta

    Lustigt.. tänkte på d häromdagen senast..vf åker hon aldrig till Gekås. Men så tänkte jag nä barnkläderna o dam är nog inte hennes stil. Inredningen för billig osv ?jag är där minst 1g i mån .. Bor 4.5mil bort. utanför Svenljunga ? älskar Gekås… förutom när dom inte har d man vill ha ?

    1. lailahogfeldt

      Jag tycker att det är mer lustigt att du sitter hemma och funderar på om jag åker till Gekås eller inte? Haha!! =)

    2. Lotta

      Kanske för att typ ALLA som bor ”nära” Gekås åker dit nångång per år iaf. Så vad är det som är så lustigt med det ?

      1. lailahogfeldt

        Det lustiga är inte att åka till Gekås, det lustiga är att du sitter hemma och funderar på ifall jag inte ska åka till Gekås snart? Men det är gulligt tycker jag. Kram!