Igår var kanske en av de bästa middagarna på länge!
Jag gjorde i ordning massa förrätter som vi satt och avnjöt ute på altanen tillsammans med en flaska cava. Så mysigt. ♡
Ricottabollarna är sååå goda! Recept finns HÄR.
Den här carpaccion var så sinnessjukt god! Jag klickade på crème fraîche och löjrom samt hyvlade över svart tryffel. Sist strösslade jag över lite ruccola för krispighet och rostade pinjenötter för lite crunch. Så sjukt, sjukt gott, det var som att komma till himmelriket. ♡
Ost & chark.
Till huvudrätt gjorde jag en pasta fylld med päron och gorgonnzola. Pastan bara smälte i munnen. Verkligen en ny favorit här hemma =)
Dricker inte du väldigt ofta i med du ammar ?
Väldigt härligt liv ni verkar ha ! Mysigt värre
Vad tycker du om rökning ?
Jag dricker vin till maten ibland men håller mig till en nivå där jag inte blir påverkad. Alkohol går inte över i bröstmjölken så det är ingen fara =). Jag tycker inte om rökning. 🙂 Kram!
Vilka härliga bilder! Så gott allting ser ut 🙂
Tack fina! =) <3
pasta med päron och gorgonzola låter så himla gott! gör du den helt själv från grunden eller kan man köpa den någonstans? 🙂
Jag gjorde den själv från grunden =) Inte alls svårt om man har pastamaskin! =) <3 <3 KRAM!!