Laila Högfeldt

Pool – mode

Det här enorma hotellet har inte en pool utan flera stycken och med sandbotten. Istället för att åka till havet igår bestämde vi oss för att utnyttja detta femstjärniga hotell vi faktiskt bor på och bara njuta. Visst kändes det lite konstigt att vara så nära havet men inte utnyttja det. Men vattnet i poolen är varmare än i atlanten och hotellsviten är bara några meter bort. Vi befinner oss verkligen i semestermode.

Philip är inne i en period där han är otroligt mammig. Det är bara jag som gäller och Niclas får knappt en syl i värdet. Så jag befinner mig mest i skuggan med lilla Philip eftersom att jag inte vill att han ska spendera flera timmar ute i den starka solen här i sydeuropa. De få timmarna han sover (ca 1,5 h) passar jag på att sola och lyssna på podcast. Dock tröttnar jag alltid efter 30 minuter då jag alltid tycker att det blir för varmt och flyttar mig in i skuggan under parasollet.

IMG_20170708_221706_740

IMG_20170708_221724_434

IMG_20170708_221958_435

När Philip vaknar vill han alltid sitta i mitt knä och borra in sig i mig. Mys, mys, mys. Det tar en stund att komma igång för killarna i Högfeldtfamiljen. Jag har alltid öppnar ögonen och hoppat ur sängen av glädje, oavsett om det är måndag eller söndag morgon, men jag har lärt mig att killarna, både Niclas, William och Philip behöver en liten startsträcka på fem minuter. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.