Laila Högfeldt

Kanel – Bananbitar ♡

IMG_20170612_103756_693

Nästa gång du är sugen på något sött tycker jag att du ska testa detta enkla recept =) Vi gjorde det igår och det är verkligen jättegott!

Vill man skippa honungen så går det jättebra. Jag däremot tycker att det är helt okej att äta lite honung då det innehåller naturliga antioxidanter och enligt flera studier visat minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Men det går lika bra med smör, olja eller att bara steka som det är i en non-stick stekpanna. Jag brukar strö över lite kanel och muskot, MUMS! =)

 

Obs. Barn under ett år ska inte äta honung med risk för att bli Botulism förgiftade. Använd smör eller olja istället =)

Du behöver:

1 banan ♥ 1 tsk honung/smör/olja

kanel ♥ muskot

 

Gör så här:

Lägg i honung/smör/olja i en varm stekpanna. Skiva bananerna och lägg i stekpannan. Stek i 1-2 minuter, eller tills bananerna har blivit lite gyllenbruna. Pudra över lite kanel och även pyttelite muskot. Klar =)


IMG_20170612_103733_688

IMG_20170612_103705_949


Läs även: Få 175 kr i rabatt för att handla mat online 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.