Alltså lyckan igår när vi gjorde världens godaste bananpannkakor här hemma. Niclas sa att den var helt otrooooligt god och barnen åt och åt och åt. Egentligen förstår jag inte varför vi (läs jag) gör det oftare. Det är både nyttigt och gott samtidigt som man kan göra det ännu mer matigt genom att servera med keso eller något annat gott tillbehör som man tycker om. För att inte tala om att man kan servera bananpannkakorna som en efterrätt också. 🙂
De är snabba att göra, mjölk- gluten- och sockerfria =) De är verkligen fantastiskt goda! Ni måste testa dessa till helgen =)
Du behöver (2 portioner, totalt 6 pannkakor):
1,5 banan ♥ 2 ägg ♥ 1 tsk bakpulver
Gör så här:
Mosa bananen med en gaffel. Blanda i ägg och bakpulver. Blanda och mosa samman allting till en smet. Allting behöver inte vara perfekt mosat men det ska inte finnas några stora bitar i.
Per portion: 140 kcal, 6,5 g protein, 20 gram kolhydrater, 4,5 gram fett.
Åh låter jättegott 🙂
Älskar också dem! Spå gott och samtidigt nyttigt. Steker mina i kokosolja så får de lite kokossmak också. Kanske du också gör men annars ett tips 😉
Eller hur, sååå gott!! =) Jag stekte faktiskt mina också i kokosolja =) Älskar kokossmaken precis som du! Såå mumsigt =) <3 Så jättebra tips om någon annan här läser kommentarerna =) <3
Men så gott det ser ut och låter! Det måste jag spara och testa någon dag. Kram
Vad kul =) Återkom gärna och berätta vad du tyckte sen =) KRAM!!
Bananpannkaka är gott ?, brukar oxå äta, ja brukar ha i lite kanel..
Eller hur =) åhh vad gott med kanel i =) =) Det ska jag testa =) <3