Laila Högfeldt

Dermapen – Resultat

IMG_20170523_173030_350

I går var jag hos min vän Kith på ”HBC” i Borås Vi brukar göra lite olika ansiktsbehandlingar och i går testade jag på Dermapen. Jag fick en behandling av henne i födelsedagspresent och hade redan då hört en massa bra saker om den.

Från att jag var ungdom tills att jag fyllde 26 år var jag en mästare på att klämma finnar. Tacksamt nog har jag varit ganska förskonad från finnar genom mitt liv, men givetvis har det dykt upp en och annan här och var och de flesta runt munnen. Snabbt som attan har jag varit där och klämt och till slut har det blivit små mörka ärr. Mycket har försvunnit genom att jag gör en enzympeeling varje dag (läs 5 gånger i veckan) men lite sitter kvar. och är svåra att få bort

Så i går testade vi en ansiktsbehandling som heter Dermapen. Det är alltså en pennliknande maskin som består av 12 stycken små nålar, som skapar 1 300 mikrokanaler i sekunden ned i huden. Huden ”tas alltså sönder” och förstörs för att sedan byggas upp igen och med ny styrka när kollagenet kickar igång =). På huden finns också hyaluronsyra som slussas ner på djupet i huden och som även den har en kollagenstimulerande effekt.

Hur kändes det då? Jag älskar ju när det bränner och svider, för då känns det som att det ger resultat. Det var ju ingen mysig behandling, utan detta är en mer tuff ansiktsbehanding. Man kan välja att få en bedövning på ansiktet, men den skulle först verka i 30 minuter och eftersom att jag hade med mig barnen kände jag att vi kör på en gång. Jag ska göra en kur på tre gånger för att sedan utvärdera resultatet, men redan nu känner jag en stor skillnad på min hud. Jag känner verkligen hur huden pulserar och har kickat igång! Det ska bli spännande att se slutresultatet. Jag tror att min hud kommer att få en riktig boost. =)

Dermapen används framför allt för att behandla:
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acneärr
– Förstorade porer
– Upphöjda ärr

 

Detta är inget sponsrat inlägg utan bara lite inspo och tips eftersom att jag vet att fler än jag lider av acneärr och att hjälp faktiskt finns =)

 

IMG_20170523_173207_061

Här är ena kinden gjord en gång. Hon körde igenom hela ansiktet en gång. Panna, kinder, näsa, haka, överläpp etc. Sedan körde hon kinder och runt munnen en extra gång för att kicka igång lite extra =) 

IMG_20170523_173230_108

Efter behandlingen fick jag en jätteskön kall mask. Det var verkligen skönt med något kylande efter behandlingen =)

IMG_20170523_173255_310

Barnen skötte sig jättebra =) Philip gick runt och tittade på alla saker och William satt i fåtöljen bredvid och lekte med Philip emellanåt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.