Laila Högfeldt

I morgon är det påsk hos oss!

20170411_133606

God kväll!

Här hemma har vi två trötta killar som är redo för sagostund innan läggdags.

I dag har det varit full rulle och dagen avslutades i matvarubutiken handlandes inför påskmiddagen i morgon =)

Som jag skrev i måndags så ska vi ha en liten påskmiddag lite tidigare för att barnen ska känna att det är påsk. Sedan ska båda barnen få var sitt påskägg efter att vi har sjungit några påsklåtar, haha =) . Philip ska få ett miniägg med tre små godisar i och William ska få ett traditionellt påskägg. Jag vet att rönen är att man inte ska ge godis till sina barn, men som jag skrivit tidigare så väljer jag att ge barnen nyttig mat året om och istället ”fira” lite vid högtider och helger. Tyvärr går det inte att inte ge Philip godis när William får. Philip vet nämligen precis vad godis är och om någon äter godis säger han ”da da” och sträcker in sitt lilla pekfinger i munnen på den ätande. Sedan letar han i den ätandes hand.. Han är inte dum 😉

I dag har det varit så varmt ute att jag gått runt i topp och jeansshorts här hemma, hur skönt?!?! Sen när kylan kom fram mot kvällen tog jag på mig en linneskjorta. Jag längtar såå till sommaren som ni kanske ser, haha =)

IMG_20170411_135851_410

IMG_20170411_140156_568

IMG_20170411_133411_761

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Åh va härligt det ser ut. Nere i Skåne har vi det riktigt kallt, blåsigt och regnigt igen. Tänker också att det handlar om att ge barnen goda kostvanor, snarare än att förbjuda socker helt.

    1. lailahogfeldt

      Åhh idag regnade det hos oss också. :/ Ja men eller hur! Ett påskägg är ju ändå ett påskägg, hihi 🙂 <3

    1. lailahogfeldt

      Ge det tid, det kommer <3 Tänk på att äta hälsosamt och unna dig gott på vissa speciella dagar i veckan så kommer du se skillnad 😀 Kram!