Laila Högfeldt

Niclas överraskade mig!

venedig

Bild från Tumbr

Niclas är ju för gullig!

I går ringde han och sa ”Vill du att jag ska säga nu eller ska jag vänta till din födelsedag?”.

”Säg nu, så klart”, sa jag!

”Jag har bokat en resa till Venedig i September till oss”.

Hur kul!! Tanken var ju att vi egentligen skulle ”spara pengar” till utbyggnationen som börjar i höst. Men tydligen så var en resa på sin plats ändå, tyckte han.

Nu har vi 5 resor inplanerade under loppet av ett halvår. New York (snart), Barcelona (juni), Spanien/Portugal (juli), Venedig (september), Miami/Karibien (oktober/november).

 

Sa jag att vi gillar att resa? ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema, gravid igen!

    Vad härligt med alla Resor! Vi reste alltid 2-3 gånger per år men just nu är de länge Sedan:( längtar tills i höst då vi äntligen kan börja åka igen. blir en ny erfarenhet då vi alltid åkt barnfria.

    1. Madelene

      Ba gulligt!! Va roligt ?❤️Vi sitter och funderar på att boka Miami för sep med. Men jag är jätte orolig för zika viruset. Vi har redan ett barn, men vill kanske försöka för ett till nästa år. Jag sitter och gogglar det nu. Vet du om det fortfarande är risk för det? Eller hur länge det ”håller i sig”? Förlåt för alla frågor, men det känns som att du har koll på det mesta ?Kram

      1. lailahogfeldt

        Vi läste också på massa gällande Zika viruset…Vi tänkte inte på det när vi bokade men kom på det sen. Vad vi kom fram till var att senaste upptäckten av Zika var i december 2016 i Florida. Om vi skulle skaffa ett tredje barn skulle vi inte åka till Karibien som vi planerat (vi har tänkt att åka en kryssning från florida) men Miami hade vi vågat åka till. Men alla får ju göra sin egna risk bedömning. Åker man och är gravid så är det ju viktigt med myggolja =) Men man bör vara medveten om att det finns en risk även om jag tror att den ät väldigt liten i Florida 🙂 Skulle man bli myggbiten sa dem på BVC att det endast påverkar fostret om man är innan vecka 20, för det är då kroppen utvecklas. Efter vecka 20 är kroppen redan ”klar” och det enda bebisen gör är att växa. Men jag tror som sagt att det är lugnt att åka till Florida om man använder myggolja =)