Laila Högfeldt

TIPS! AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste

IMG_1447 (kopia)

Jag älskar ju att testa på saker och efter att ha testat AP-24 i 30 dagar, morgon och kväll, kan jag äntligen tipsa om en jättebra produkt!

Tandkrämen bleker tänderna utan att innehålla skadliga produkter som t. ex. peroxider eller slipmedel.

Givetvis kan man inte förvänta sig mirakel, för det finns ju en anledning till att det kostar över 2 000 kronor att bleka tänderna hos en professionell tandläkare. Däremot så har jag nu hittat den perfekta tandkrämen som steg för steg och sakta men säkert bleker tänderna. På 30 dagar utlovar den en till två nyanser ljusare tänder. Jag har redan relativt vita tänder, senaste gången jag blekte mina tänder hos en tandläkare var 2014 och då var mina tänder nästan lika vita som den vitaste på hans skala. (Jag gjorde det endast då för att jag fick behandlingen gratis). Ändå fick mina tänder nu ett uppsving genom att jag börjat att använda AP-24 och de har nu blivit märkbart ljusare.

 

Blekningen håller lika länge som en ”vanlig blekning” hos tandläkaren, så därför ska man alltid vara försiktig med att exempelvis dricka för mycket kaffe, rödvin och äta/dricka annat som missfärgar tänderna. Men om man fortsätter att använda tandkrämen kontinuerligt så kommer tänderna att förbli vita och rena.

Mer information om tandkrämen:

– Den ger ljusare tänder

– Bekämpar plack

– Bleker utan skadliga peroxider

– Avlägsna fläckar

– Bidrar till att förhindra karies

– Den smakar gott. Jag tycker att den smakar frisk mint med en touch av vanilj

– Eftersom att den inte innehåller peroxider så är den helt ofarlig, även för gravida

– Även barn rekommenderas att använda tandkrämen i USA. Rekommenderat är att barn upp till 6 år tar en ärtas storlek

 

Slutsats:

Jag älskar tandkrämen och kommer absolut att fortsätta att köpa den. Tänderna känns rena och mina tänder är snäppet vitare nu än vad de var för 30 dagar sedan. Jag är ganska övertygad om att alla ser resultat efter att ha använt produkten. Jag rekommenderar den i fall du vill ha vitare tänder men inte vill lägga den summan som krävs hos en tandläkarklinik. Jag rekommenderar den även till dig som letar efter en flourtandkräm som bleker men samtidigt skyddar tänderna.

Dock är det viktigt att poängtera att du måste ha rimliga förväntningar 🙂

 

Du hittar tandkrämen HÄR

ap 24 nu skin whitening fluoride toothpaste

– samarbete- alla åsikter är dock endast mina egna
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Jag är distributör och har använt tandkrämen i 10 år! Jag har aldrig plack eller tandsten och är jättenöjd. Jag har provat andra emellan men återvänder alltid! Säljsiffrorna talar sitt egna språk! Jag skulle heller aldrig sälja något som jag inte kan stå för! Tråkigt att du Caroline inte är nöjd och då ska du heller inte använda den men du är den enda jag har hört som inte varit nöjd.
    Vill ni höra mer så besök min facebooksida ”feel good by Maggie” och skicka pm!

  2. Caroline

    NEJ KÖP INTE. Har använt min i lite över en månad nu och aj vad ont jag får i tänderna när jag äter tex godis nu. Var hos tandläkaren precis innan jag började med den och allt var superbra. Min emalj är nedslipad nu och har förstört mina bra tänder.. visst blir dom vitare men det är inte värt förstöra tänderna för det.. Enda skillnaden jag gjort är somsagt tandkrämen, så det är 100% den som gjort detta.

    1. Caroline

      Lyssna inte heller för mycket på de som kommenterar ”superbra/älskar den” då dom är distrubitörer för företaget som säljer och vill göra bra reklam så de säljs mer = dom tjänar mer

      1. lailahogfeldt

        Men åh vad tråkigt att höra. Jag är ingen distrubitör utan har bara provat produkten och jag gillade den =) Synd dock att det blev så för dina tänder :/ Låter så konstigt! Men tack för att du delar med dig =)

  3. Kathrin

    Åh håller verkligen med!! Älskar tandkrämet! Har fått mycket vitare tänder och kommer definitivt köpa den igen!!!