Laila Högfeldt

Vardagslyx – Lovena

lovena netto

I samarbete med Netto har jag fått testa på deras nya varumärke ”Lovena Sensitive”.

Alla åsikter är självklart mina egna, men jag antar att ni vet att jag alltid är ärlig så jag kanske inte hade behövt skriva det.

Ni vet ju att jag älskar att testa nya saker så därför är det jättekul att få vara med och testa dessa produkter.


IMG_0520

IMG_0656

Så! Netto har kommit med en ny hud- och hårvårdsserie som heter Lovena. Produkterna är inte testade på djur och de innehåller inga ämnen som klassificeras som är cancerframkallande eller skadliga för kroppen. De är godkända av Astma-Allergiförbundet och miljömärkta vilket är ett stort plus!

IMG_0479

IMG_0558

Jag fastnade extra mycket för tre produkter. Den första är deras ”Facial Cleansing Wipes” (ansiktsservetter). Den känns bra mot huden och man känner att den inte innehåller en massa starka kemikalier som man helst inte vill ha i ansiktet. Jag kommer inte att använda den varje dag eftersom att jag vill ha en grundlig ansiktsrengöring med lite lättare skrubb och enzympeeling, men däremot är det toppen för just den där trötta kvällen när jag bara inte orkar tvätta bort mitt smink. Då brukar jag ta fram en ansiktsservett och dra den över ansiktet och vips så känns det plötsligt helt okej att dyka ner i sängen. ♡


IMG_0647

Min favorit nr två är deras body lotion. Jag är verkligen sämst att smörja in mig med krämer och nu efter Thailand och just nu är jag inne i en period där min hud verkligen behöver återfuktas! Jag tyckte att krämen gick in i huden smidigt och lämnade ingen hinna kvar på huden. Istället kändes huden återfuktad och smidig. Ett minus enligt mig är dock att den verkligen inte luktar någonting. Men det ska jag inte heller förvänta mig när det är en parfymfri produkt, allt annat vore ju konstigt. Personligen gillar jag när det är en liten svag doft av något gott. När det inte luktar någonting påminner det mig om apoteks krämer, haha 🙂 Men och andra sidan så slipper min kropp absorbera bort lukt-kemikalierna från min hud. Så något bra för det ju med sig att den är luktfri 🙂 ♡

IMG_0565


IMG_0634

Min sista favoritprodukt är deras handkräm. Även den är mjuk och smidig och absorberas in i huden. Jag kunde ta på mina kläder direkt efteråt utan att lämna några fetfläckar efter mig. Tyvärr har det hänt några gånger att jag råkat ta på någonting för snabbt och att det blivit en liten fet-fläck.


Priset per produkt ligger mellan 20 – 30 kronor. Jag rekommenderar produkterna i fall man vill ha skonsamma produkter som är snäll mot hyn. Ni hittar produkterna på närmaste Netto butik. ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ehallpass

    Thank you for sharing this article. I gained valuable insights from it and found it to be a useful reference. I look forward to reading your next article update.

  2. Christine Sabel

    Jag har precis köpt deras ansiktscreme, hudkräm och deo! Jag älskar dem! Det är såå billigt och känns såå lyxigt!!!!!

  3. Johanna håkansson

    Wow skit bra ju. Bra priser och att det ej är testat på djur godkänd av astma o allergi förbundet måste jag bara testa ???. Bra tips tack

    1. lailahogfeldt

      Ja eller hur! 🙂 Kul att du gillade tipset gulliga du! ❤️❤️ STOR kram och ta hand om dig! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Anna

    Jag tycker att det är fint att du tänker på djur, miljö och hälsa. Jag kommer absolut att testa produkterna. Tack för tips.

  5. Bella

    Tack för tipset och för en bra blogg. Jag har jättetorr hud jag me så jag är ute efter en produkt som är skonsam men bra. Ska kolla in på Netto.