Laila Högfeldt

Söndagslista

– Jag, Niclas, mamma och Philip åt frukost på Scandic Plaza. Det var såå gott! Jag åt macka med ost & skinka, yoghurt med flingor och topping, äggröra, prinskorv, vita bönor och sist pannkakor med sylt och grädde! Det var MUMS!

– Jag har varit på MIO med min lillebror och valt ut en soffa till hans nya lägenhet! Vi valde en i färgen grå. Det kommer att bli så snyggt! 🙂

– Jag håller som sagt på med att göra om sovrummet. Gardinerna är beställda och håller just nu på att sys upp efter mina mått. Jag har även tänkt att sätta in heltäckningsmatta i sovrummet, jag tycker att det är så mysigt! Jag har fått hem lite prover men det är såå svårt att bestämma sig för vilken färg jag ska ta. Sedan finns det ju även kort, mellan och lång lugg. Så svårt!

– Min mobilkamera är sönder. Eller ja, det ser jättesuddigt ut när jag ska ta kort. Mitt abonnemang går ut i maj, men jag funderar på att gå dit redan nu och byta till en ny mobil. Men då kommer problemet, vilken mobil ska jag ta? Just nu har jag samsung S6. Niclas har Iphone 7. Ska jag ta Samsung S7 eller Iphone 7? I-landsproblem, Hej, Hej!

– I går var vi på middag hos ett par vänner. William sov ju över hos en kompis och Philip skulle vara med mamma. Det har alltid gått bra men igår gick det inte så bra. Han grät oavbrutet i 2 h så vi valde att åka hem. Jag hörde hur han grät när jag stod utanför dörren men så fort jag kom hem så blev han huur glad som helst igen! Lilla Philip.

– Jag har tjuvätit Bubs sur skallar hela dagen. Det har varit ett evigt smygätande från köksskåpen att mina tänder gör lite ont efter allt det sura. Imorgon måste detta snaskande få ett stopp!

– Jag och Niclas orkade inte laga mat så jag åkte och köpte sushi. Sedan myste vi allihopa i soffan och tittade på film. Jag somnade efter halva. Känslan när man inser att ögonen slutar sig sakta, sakna är så härlig på något sätt. ”Jag får inte somna, jag får inte somna”… och så somnar jag.

IMG_0317

Bild från vår sushi. Eftersom att min mobilkamera är sönder fick det bli en bild med systemkameran idag. Systemkameran tar ju ”bättre bilder”, men jag tycker att mobilbilder är lite roligare. Bilderna blir lite mer spontana och jag kan bara ta upp mobilen ur fickan och ta en bild och fånga ögonblicket. Systemkameran är så stor och klumpig och där måste jag verkligen ”gå och hämta” kameran för att ta en bild. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.