Laila Högfeldt

Jag har tappat det helt

Hej fina!

Här hemma myser vi för fullt inomhus.

Philip mår mycket bättre och är feberfri dag vilket känns såå skönt! I går var han inte riktigt sig själv utan grät och var jättemissnöjd oberoende vad vi gjorde, Jag kände inte alls igen min lilla bebis som annars brukar vara så nöjd och glad.

I kväll ska vi iväg på middag hos ett par vänner. William ville sova över hos en kompis och Mamma ville mysa med Philip just nu ser det ut som att vi åker dit barnfria för några timmar.

Nu ska vi snart äta lunch och sedan funderar jag på om jag ska bara någon eftermiddagsfika. Jag är så sjukt sugen på äppelpaj med vaniljsås, Ni har sett mitt recept på världens godaste äppelpaj hoppas jag? Receptet hittar ni HÄR annars.

På tal om fika så har jag tappat det helt denna vecka. Jag har bara ätit en massa onyttigheter heela veckan och verkligen unnat mig allt jag varit sugen på. Kanske beror det på att jag var sjuk förra veckan och då inte var sugen på något alls. Jag skulle inte vilja äta så här onyttigt resten av mitt liv, men jag tillåter ändå mig själv att ha ups and downs rent nyttighetsmässigt. Det tror jag att alla behöver! Det får bli nya tag nästa vecka. Den klassiska omstarten som sker på måndagar. 😉

Som sagt, dags för lunch nu! STOR KRAM!!

bild2

bild 1

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.