Laila Högfeldt

Tack för en helt underbar vanlig dag

Jag känner verkligen att jag älskar mitt liv och allt som den innehåller just nu. Det är helt fantastiskt att få vakna varje morgon och veta att jag har en hel dag framför mig tillsammans med min lilla familj. Jag är så tacksam för allt jag har och för all kärlek som jag får varje dag från alla mina tre killar. I dag har vi varit ute nästa hela dagen och lekt och myst. Allt ifrån lekplatsen till mys på vår altan till att gå kortare och längre promenader.


Det bästa med idag:

Att solen har skinit hela dagen och att det har varit varmt ute! Det är den 15:e februari men just idag har det känts som mitten på mars.

 

Att vi har en supergullig hund som springer omkring och leker. Både Philip och William älskar hunden!

 

Mamma har varit här hela eftermiddagen och umgåtts med mig och killarna.

 

Mamma köpte med sig var sin semla till oss på vägen hit. Det var mums!!

semla

Bild på semlan och kaffet ♡ 

 

Vi har gått totalt tre promenader idag. Så skönt! 🙂 Sedan har vi varit ute massa i trädgården och barnen och hundarna har gått springa runt och leka.

 

Vi fick ett inbjudningskort till vår väns 30 – års fest i april! Det ska bli såå kul!

 

Jag har hämtat ut två paket idag, ett paket innehöll en ny vårvagn till Philip och det andra paketet innehöll lite kläder. Det ska bli spännande att prova båda! 🙂

 

Jag har knappt hållit i min mobil idag. Inte kollat sociala medier eller svarat på mail utan bara fokuserat på barnen och nu på kvällen känns det såå skönt! Det måste jag göra oftare. Alla borde göra det oftare. Vi föräldrar borde alltid lägga ifrån oss mobilen när vi är tillsammans med våra barn.

 

Jag och William har spelat monopol jr hela tre gånger idag! Tyvärr vann jag varje gång. Jag tycker synd om honom men jag vill ju att han ska vinna för att han är bättre, inte för att jag ska göra mig till. Hur tänker ni? Brukar ni lägga er?

 

Till lunch åt vi grillad korv med ketchup, senap och rostat lök. Det var så härligt att sitta ute och äta och framförallt mysigt att grilla i solskenet.

 

Just nu står en nygjord lasagne inne i ugnen. Det ska bli så gott att äta den! 🙂


Har ni hört den här låten? Den är underbar tycker jag! Så gullig! ♡ ♡ ♡

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.