Laila Högfeldt

Helgens bästa och sämsta

Helgens bästa:

– Jag har fått umgås med mina barn 24/7. Inga förskolelämningar och inga ”måsten”. Det är så skönt att bara vara hemma och mysa tillsammans med sina barn. Ingen morgonstress och inga aktiviteter som ska hinnas med,

 

Helgens sämsta:

– Att jag varit sjuk. Jag tror att jag fått någon bakterie i magen efter Thailand, för sedan jag kommit hem därifrån har jag aldrig varit riktigt frisk och den här veckan har jag varit riktigt dålig. Jag har pendlat mellan att frysa så jag skakar till att få smärt attacker i magen. Jättekonstigt! Dock fick jag tips av min frisör att jag skulle köpa ”Semper droppar”, vilket jag gjorde igår. Får se om de hjälper! *hoppas*.

 

Helgens bästa:

– I dag kommer Niclas hem. Han har varit borta sedan igår morse på konferens. I fredags skulle vi haft myskväll men jag orkade inte eftersom att jag var sjuk, så vi får ta igen det ikväll istället (om jag mår bättre).

 

Helgens sämsta:

– Jag hade velat gå ut och myst på stan, ätit en mysig helglunch ute med barnen, tagit en fika med varm choklad och kanske spanat in lite nya kläder till garderoben. I stället fick jag tillbringa dagen i sängen för att friskna till.

 

Helgens bästa:

– I går kom Niclas syster Veronica och även Sofie över. Vi gjorde ost & charkbricka och tittade på Melodifestivalen. William stod och hoppade och skrek när Benjamin gick vidare. Det var en härlig kväll med massa mys och givetvis utsatte barnen sin faster för massa bus!

 

Helgens sämsta:

– Att jag inte sovit bra. Jag har vaknat flera gånger av en enorm smärta i magen och fått rusa till toaletten. Citatet ”Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk bara en” stämmer verkligen.

 

benjamin

Bild på Williams stora Idol just nu: Benjamin Ingrosso, Foto: Sverigesradio

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna håkansson

    Usch det låter ju hemskt ?. Hoppas inte det är kokera. Hemskt attt ha sån smärta i magen. 10 dagar efter vprt bröllop nör vi var i sommarstugan som vi köpte istället för bröllops resa ( ????) då fick jag blindtsrms inflamation. TA ALDRIG ALVEDON ELLER NÅGOT SMÄRTSTILLANDE OM DU HAR ONT I NAGEN!! sa dom i anbulsnsen o sjukhuset sen. Krya på dig

    1. lailahogfeldt

      Jag hoppas också att det inte är det! Men oj!! Usch!! Jag har också haft blindtarmsinflammation. Jag fick det när jag var 10 år och smärtan var h e m s k!! Ja, det låter klokt! Tack för att du delar med dig av informationen söta Johanna! 🙂 <3

  2. Susanna

    Usch! Jag minns att jag fick någon magbakterie i Florida för många år sen. Det höll i sig i flera veckor….liksom kom och gick. Hoppas verkligen att det ger med sig snart. Jobbigt när magen trilskas.

    1. lailahogfeldt

      Men oj!! Låter inte alls kul!! Stackare! Vet du hur det är med zika viruset i Florida? Vågar man åka dit? Ja det är jättejobbigt men har fått medicin nu så mår bättre! 🙂 <3 Tack för din omtanke, söta, söta du! 🙂 <3