Laila Högfeldt

Gör det INTE

Jag har ju alltid haft en enorm tur med sömnen. Philip har alltid sovit så som jag gör. Men nu efter Thailand så har han börjat att somna vid 7 -8 tiden och vaknar vid sju tiden på morgonen!

PUH!

Jag vet ju att det inte är ovanligt för bebisar men det är ovanligt för vår familj. Han har till och med varit den som ibland sover längst på morgonen. En riktig sovmorgon bebis! ♡

Jag ska strax iväg och möta upp en kompis för frukost. Vi hade tänkt att gå en promenad och äta frukost sedan men vädret är ju inte direkt inbjudande. Borås bjuder på snöblandat regn så jag tror att vi håller oss inomhus! 🙂 ♡

IMG_0255

Bild på oss just nu! I går kom vi hem så sent från våra vänner att jag och barnen dök direkt ner i sängen. Jag borstade bara tänderna men jag struntade i att ta bort sminket. Så idag vaknade jag färdigsminkad, haha! Inget att rekommendera för det är verkligen inte bra för huden.. men vad är det man brukar säga? ”En gång är ingen gång..”

 

 

William har tjatat om att vi ska äta tacos sedan vi kom hem från Thailand (i onsdags kväll). Så därför tänkte jag att vi skulle äta det ikväll! Har ni testat att göra eget tortillabröd? Om inte, gör inte det! Ni kommer aldrig vilja köpa färdigt bröd. Jag har ett jättebra recept som jag kanske ska dela med mig av! Det är superlätt och det går inte att misslyckas med brödet och framförallt så är det suuupergott!.


Btw så håller jag på att ladda upp en vlogg från vår barnfria dag! Men vårt internet är såå segt (vi ska få fiber i mars tack och lov!), så det tar hundra år!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.