Laila Högfeldt

Jag i tidningen Loppi ”gravid & baby”

IMG_0190

Under tiden jag var i Thailand fick jag hem tidningen Loppi ”gravid & baby”! Vilken tidning! Tänk att vara gravid och få den här tidningen, LYX! Ni kan läsa mer om tidningen HÄR.

Jag var med och berättade lite om förlossningsrädsla. Jag skrev ju ett inlägg om Hur jag kom över en traumatisk förlossning och sedan blev det en liten artikel om det i tidningen. Det är nog första gången jag är med i någon tidning som vuxen så det känns jättekul att jag fick tre hela sidor!

IMG_0193

IMG_0198

Har ni missat min förlossningsberättelse? I så fall hittar ni den HÄR.

IMG_0192

IMG_0220

IMG_0195

IMG_0223

Niclas var också med på ett litet hörn där han berättade om varför han inte har möjlighet att vara pappaledig. Att kunna få vara föräldraledig är en LYX. Jag är så tacksam för att jag bor i Sverige där vi har en av världens bästa möjligheter att kunna få vara föräldralediga och tillsammans med våra barn! Men jag håller med Emil om att det är bra för pappor att se vilket jobb vi föräldralediga faktiskt gör! Men samtidigt finns inte möjligheten för Niclas att sätta företaget på ”hold” eller att bara försvinna från jobbet under en så pass lång tid.

IMG_0217

Jag unnade mig lite gott under tiden jag läste igenom tidningen. Det är ju ändå fredagseftermiddag. ♡ ♡ ♡


Ni är grymma Angelica Lagergren och Jessica Lagergren! Vilken tidning! Tack för bra läsning♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lailahogfeldt

      Han är delägare och VD i ett telemarketingbolag och har tillsammans med en kollega ett flertal hyresfastigheter. 🙂

    1. lailahogfeldt

      Åhh neeeeej!! Är det gelatin i polly??! SUCK! Niclas kom hem med påsen och jag tänkte att det var choklad.. Vilken skrot.. blev jätteäcklad nu! Tack för att du sa till! <3 Uppskattar det verkligen! STOR KRAM!