Idag tänkte jag dela med mig av ett recept som jag var helt b e s a t t av som gravid! Jag hade riktiga cravings efter detta och åt det till frukost och som mellanmål på kvällen. Det är såå gott! Jag brukar fortfarande göra det, men oftast mer till helgen. Men som gravid gjorde jag en ny sats varje dag! haha 🙂
Receptet är superenkelt att göra och brödet ”rågform” är bara pricken över i:et. Det är såååå gott och känns så lyxigt att äta. MUMS! ♡
Du behöver:
2 dl cashewnötter ♥ 2 st avokado ♥ 50 gram smör ♥ 1/2 citron (skal och saft) ♥ salt
♥ Rågform ♥
Jag tycker att rågform är bra eftersom att det är ett osötat bröd som även innehåller surdeg. Jag håller mig mätt längre tid med ett nyttigt bröd.
Gör så här:
Mixa cashewnötterna i en matberedare med avokado, smör, citronsaft och citronskal. Salta efter smak. Bred på smörgåsen! Hur enkelt?!? ♡
Vill man lyxa till det extra mycket så ska man absolut lägga ett skivat kokt ägg på smörgåsen. Det är verkligen drömfrukosten. ♡
Gillar du receptet? Då kanske du även gillar: