Godmorgon underbara ni!
Lördag och en så härlig morgon! Vi låg kvar och myste lite i sängen, sedan skjutsade jag in Niclas till jobbet eftersom att han ska iväg på kick-off med alla anställda! Jag är övertygad om att de kommer att få det riktigt roligt med massa lagtävlingar på dagen och fest på kvällen 🙂
Jag och Philip sitter och äter frukost just nu, sedan ska vi hämta upp William och min bror för att hitta på något kul och sedan ha lördagsmys på kvällen.
Här kommer lite bilder från igår kväll:
Pussbild från igår
Bild från förrätterna. Jag älskar förrätter där man kan plocka och småprata lite samtidigt. Så mysigt!
Den här förrätten kom jag på förra helgen och den är så sjuuuukt god!! Receptet la jag ut i veckan, ni hittar det HÄR ifall ni är sugna på att göra det.
Och lite småplock ♥
På brickan är det pata negra, tryffelsalami, fikon, jordgubbar och vindruvor.
Till huvudrätt gjorde jag köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka. Allting hemmagjort och gjort från grunden.
Allting var såå gott!! Och potatispurén var från en annan värld! Både jag och Niclas åt så mycket att vi hade tänkt att göra marängsviss till efterrätt, men vi var proppmätta efter måltiden! Vi bara åt och åt för att det var så gott! Ofta kan ju potatispuré (eller potatismos) bli klistrigt och segt, men den här var helt magiskt fluffig, krämig och otroligt god i smakerna! Och jag tror att jag kommit på vad hemligheten är, jag kan avslöja 2 för er!!
- Använd bakpotatis!
- Använd osaltat smör! Varför? För att osaltat smör är mycket färskare än saltat smör. Man saltar smör för att öka hållbarheten i smöret, osaltat smör har mycket kortare hållbarhetstid och är därför mycket färskare och m y c k e t godare!
- Sedan finns det några fler knep, kan skriva ut receptet någon dag, men inlägget kommer nog att bli för långt om jag skriver ut allting här.