Jag satt precis och tänke på att det egentligen är ganska spännande att vi sätter ut etiketter på mat att det är ekologiskt.
Fram till 50-talet var väll all mat i hela världen ekologiskt? Det var väll då industrialismen började och vi började med konstgödsel, besprutningar etc. Det är ganska märkligt att vi i 60 år har odlat och framställt mat icke-ekologiskt, medan vi i tusentals och miljontals år har odlat mat ekologiskt. Trots det sätter man idag en ettikett på det som är ekologiskt. Det borde egentligen vara precis tvärt om?
Jag vet att det inte fungerar så i praktiken, men i teorin så låter det väldigt märkligt, håller ni med? ?En bild på min ekologiska smoothie
Tack söta du! ??
Tack söta du! ??
Tack söta du! ??
Gott det ser ut?
Gott det ser ut?
Gott det ser ut?
Haha tack ?
Haha tack ?
Haha tack ?
Du har en bra poäng där?
Du har en bra poäng där?
Du har en bra poäng där?