POP tape – DIY, pyssel & prints
kreativakarin

DIY, pyssel & prints

POP tape

Den här veckan har jag testat Panduro Hobbys nya POP tape, det är en bredare tejp som påminner om duck tape men som går att ta bort och sätta dit igen! Ytan är lite glansig och påminner nästan om vaxduk, den är otroligt lättarbetad och går smidigt att skära i. Tejpen säljs bara i Panduros butiker ( ej webbshop) och här är några av mina projekt jag hunnit med hittills:

image

POP_dörr

POP_toa

image

POP_melon

POP_bord

POP_melon4

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
kreativakarin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Funkar det att sätta pop tejpen överallt, målade väggar, tapeter och sånt med utan att underlaget förstörs? Tacksam för svar 🙂

  1. kreativakarin
   kreativakarin

   Ja, den funkar på de flesta material, kanske inte tapet, du kan ju testa på en liten bit. Tejpen är väldigt lätt att dra av:-)

  1. kreativakarin
   kreativakarin

   Hej Anna! Numera jobbar jag heltid med egna frilansuppdrag så jag har mycket mer tid än när jag pluggade och jobbade. De pyssel jag gör är lite olika om jag sparar eller inte, inredningsgrejerna jag gör sparar jag alltid men om det är mindre prylar jag gör för ett specifikt uppdrag brukar jag ge bort eller använda till något för att sedan kanske slänga. Helst gör jag grejer som det finns ett riktigt behov för, då är motivationen och inspirationen som bäst!