DIY, pyssel & prints

Hej då bloggen!

Kära läsare, detta kommer att bli mitt sista inlägg här på loppibloggen.

Jag har en längre tid planerat att stänga ner bloggen av flera anledningar, en orsak är att jag helt enkelt inte har den tiden som behövs för att skapa bra innehåll. Jag har bloggat på Loppi i ungefär 1 år nu och under det året har det hänt otroligt mycket. Jag har börjat jobba heltid som frilansare och flyttat till en ny större lokal. Jag har gjort en bok, som släpps imorgon, och påbörjat min andra bok. Jag har varit med i direktsänd tv på TV4 Nyhetsmorgon ihop med min dotter Lena fyra gånger. Jag har hållit i föreläsningar och pysselworkshops, rest runt i landet och haft många roliga uppdrag för företag och tidningar. Jag har designat en kollektion med stationaryprodukter och presentinslagning för Panduro Hobby som kommer ut i butik under våren.

Detta har inneburit att mina tid varit knapp och instagram har varit det medie som passat mig bäst när det gäller att det är enkelt och snabbt. Har man inte så mycket tid gäller det att prioritera saker som man tycker är kul, känns rätt och som tar mig i rätt riktning.

Ni som läst bloggen får helt enkelt fortsätta följa mig på instagram, där lovar jag att fortsätta bjuda på inspirerande idéer och roliga pyssel!

Hej då och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (2)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna Oltegen

    Hej, mitt namn är Sanna och jag arbetar på byrån Redcarpet – med att matcha bloggare med företag för samarbeten. Hittade ingen e-postadress på din hemsida, därför skriver jag här. Om du skulle vara intresserad av samarbeten med din blogg får du gärna höra av dig till mig.

Se fler...