DIY, pyssel & prints

Nya filmer

I helgen har vi spelat in nya pysselfilmer, det är verkligen kul att få jobba med olika former av medier och man lär sig ju nya tips och tricks hela tiden.

Den här veckan blir en kort sådan då jag och mannen åker till Amsterdam på torsdag! Vi har drömt om att göra en resa tillsammans utan barn i 5 år och nu äntligen blir det av. Mina föräldrar kommer ner från Sthlm till Göteborg för att vara med Lena de 3 dagarna vi är borta. Vi ser så mycket fram emot den här resan och att bara få koppla av, strosa på stan och kolla på folk.

Ett måste i Amsterdam är alla inredningsbutiker och Anne Franks hus. Jag har varit där tidigare med mina föräldrar när jag var barn och har läst allt om Anne om och om igen både som barn och som vuxen så det kommer nog bli en stark upplevelse. Sedan jag fick Lena har jag fått ett annat sätt att relatera till barn och barn som far illa så det kommer bli ett jobbigt men viktigt besök.

Här ser ni filmfotografen Daniel in action i vårt lilla kök. Det kan vara en utmaning att få till dessa filmer med busiga barn i huset men snart är det nog dags att Lena får vara med i något avsnitt! Om någon vecka kommer det nya pysselavsnitt på temat paketinslagning och presenttips till morsdag!

Berggren filmar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.