DIY, pyssel & prints

Höststart med Panduro Hobby och Loppievent

I helgen var jag i Stockholm för att vara med Loppievent, höststart. Denna gången hängde jag med min samarbetspartner Panduro Hobby och fick ett eget bord bredvid dem där jag bjöd på pysselinspiration och lite höstnyheter från sortimentet.

Jag hade en himla rolig helg som förutom detta bjöd på middag med Pandurogänget, lunch med mina föräldrar, promenader i ett varmt och vackert Stockholm, många trevliga möten med bloggkollegor och nya vänner, lyxiga nätter med frukostbuffé på hotell, middag med mina barndomsvänner ( jag är ju från Märsta utanför sthlm och har många vänner och hela min familj kvar) och ett möte på mitt förlag på Sveavägen, Bonnier Carlsen. Jag hann med rätt mycket under mina två dagar i sthlm, nu är det bara att ladda om för imorgon tar jag tåget ner till Panduro Hobbys huvudkontor i Malmö för att snacka design, ett annat projekt jag har på gång, vi får se hur det blir med det, förhoppningsvis under våren 2016.

Under eventet visade jag pysselprojekt man kan göra tillsammans hela familjen, bla de här fina muggarna man kan måla med porslinspennor och bränna i ugnen. De säljs på Panduro Hobby i 2-pack med 3 pennor till.

image

Här är jag med en av ägarna till Panduro, mr Thomas Panduro himself, marknadschef och mannen som för snart ett år sedan ringde upp mig och undrade om jag ville hitta på något kul samarbete. Jag tog över instagramkontot deras och har sedan dess trivts som fisken i vattnet, ett fantastiskt företag på många sätt!

Thomas och jag var uppe på scenen en sväng för att prata pyssel, trender, inspiration och höstnyheter.

image

Här var mitt inspirationsbord på bloggeventet, på bordet bredvid stod delar av Panduros marknadsavdelning och dekogäng från Stockholm och delade ut den nya katalogen och Hobbyguiden.

image

Här är vi, jag i mitten som den något mer färgglada.

image

Kitty. Snygga, coola, härliga Kitty som jag lärt känna via instagram och som kom på eventet för min skull! Att hon skrev på sin instagram att hon blev ”star strucked” av mig känns ju helkonstigt då jag sett och beundrat henne på avstånd i typ 15 år. En gammal kompis påminde mig kvällen efter om att Jörgen en gång på ett uteställe i Göteborg gått fram till Kitty och sagt något om att han gillade henne i ”relationsrådet” på P3. Jag minns det inte men Jörgen bekräftade att detta hade skett för sisådär 8 år sedan. Ha ha, själv vågar jag oftast inte göra sådant men som man ser på färgerna på bilden är vi ju menade till att bli vänner.

image

Panduros egen barnlera som kommer i butik inom kort, härligt lätt och mjuk.

image

En annan fantastisk kvinna och illustratör är Louise Winblad som ligger bakom bloggen och instagramkontot ”Hej hej vardag”. Gillar henne skarpt, både som person och för hennes träffsäkra budskap och illustrationer, hon debuterar också med en alldeles egen bok i vår. Lycka till med det Louise, så kul att träffa dig igen!

image

Älskar de här margueekiten ( förutom hashtaggen finns även en pil, ett &-tecken och en stjärna) och ABC-boxarna med förvaring.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.