DIY, pyssel & prints

Göteborgs bästa loppisar!

Jag älskar verkligen att gå på loppis, anledningarna till det är att vi älskar 60-tals design och chansen att göra något stort fynd är ju alltid lockande. Ett annat plus är att möbeln oftast är klar att bära in, inget monterande eller skrymmande emballage att göra sig av med! Att det är miljövänligt och kul att ge gamla saker ett nytt liv är en bonus.

Vi har i flera månader varit på jakt efter en liten byrå som passar bra under vårat ”hål”, fönstergluggen från teverummet till trapphuset. Tanken är att få en bra förvaring till Lenas spel och pussel. Förra helgen sprang vi på den perfekta byrån i Högsbo för 400 kr så den fick följa med hem. På ett besök på Smyrna på ringön hittade vi två fantastiska bauhausstolar för 120 kr styck! Vi tänkte så det knakade för att försöka hitta plats för dem båda men då vi bor ganska litet och redan har så mycket grejer fick vi lämna den ena, den andra fick hedersplatsen i sovrummet och lär väl mestadels vara täckt av kläder men väldigt fin när den kikar fram!

Jag får ofta frågan om jag kan tipsa om bra loppisar i Göteborgsområdet så här kommer min lista på favoriter:

1. MÖLNDAL

2. RINGÖN ( Hisingen)

3. VÄSTRA FRÖLUNDA & ANGERED

4. HÖGSBO

5. BACKAPLAN & LINNÈ

6. HOLMENS

teakbyrå_3lådor

teakbyrå_närbild

loppisfynd

loppisfynd närbild

loppisfynd_närbild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mrs E

  Tack för tipsen! Jag har varit på några av dem men det var en del nya. Vet inte om du varit på KFUM repris i Kallebäck men den tycker jag också är rätt bra.

  1. kreativakarin

   Hej Annika!
   Om du ser länkarna i inlägget så har jag namngivit dem efter stadsdel/område och när du klickar på länken ser du vad det heter via deras hemsidor, lycka till! /Karin