Kaos och kontroll

Missar vi att göra saker vi vill för att vi skrollar sociala medier?

Jag pratade med en kollega idag om sociala medier. Jag sa att jag i helgen varit inne allt mindre på sociala medier men däremot läst desto mer. Jag berättade att jag fastnat så totalt i en bok att jag liksom missat att skrolla Instagram och Facebook.

Vi är i grunden väldigt olika jag och min kollega. Ett exempel är att han inte han en tv hemma, medan jag ser typ allt på tv.

Men han kom i alla fall med en intressant tanke. Han menade att vi ofta inte gör saker vi vill, av den anledningen att vi skrollar för mycket på telefonen. Istället för att träna, läsa eller lära sig något instrument , så skrollar vi sociala medier.

 

 

Jag tror det ligger något i det. Däremot tror jag kanske inte att det ena behöver utesluta det andra. Jag skrollar fortfarande sociala medier, även om det inte är lika mycket just nu (på grund av extremt spännande bok). Bara för att man ibland tittar på sociala medier behöver inte världen utanför försvinna. Vi kan hantera både och. Men jag tror att det ligger något i att det ibland kanske tar upp alldeles för mycket tid. Detta var något att fundera över.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. dissertation topics in special education

  In today’s digital age, social media has become an integral part of our lives, offering us quick access to information, connections, and entertainment. It is important to acknowledge that excessive use of social media can lead to time wastage and distract us from pursuing the things we truly desire.

 2. dylanwang906

  That’s great to hear that you were able to dedicate more time to reading! It’s refreshing to take a break from social media and immerse yourself in a good book. It shows how captivating the book must have been for you to not even realize you were missing out on scrolling through Instagram and Facebook. If I were to write a comment, I would express admiration for your ability to prioritize your passion for reading and disconnect from digital distractions. Keep up the good work! By the way, if you’re interested in digital marketing dissertation topics, there are various subjects you could explore such as the impact of social media on consumer behavior, the effectiveness of influencer marketing, or the role of artificial intelligence in marketing strategies.

 3. loka112 Arsen

  In 2025, the Continental Investment construction company will present its brand-new Marina Living project https://dubai-property.investments/property/marina-living/ with the most modern amenities in the elite Dubai Marina area. It will be located next to the promenade and will have a convenient infrastructure with various shops, cafes and gourmet restaurants.
  The building is designed in a fashionable urban style and will consist of 23 floors and a large podium with public spaces. In addition, the following services will be available for residents in the community:
  • sports centres and gyms;
  • outdoor children’s playgrounds;
  • a picnic area with barbecue;
  • green areas with gardens and cosy parks;
  • an infinity pool with a terrace and much more.
  Marina Living offers to purchase one- and two-bedroom apartments of a minimalist style. The interiors of the laconic design will be made in bright colours with eco-friendly elements. In addition, the developer is putting luxurious apartments up for sale and offering buyers to save up to 20%.