Kaos och kontroll

Svårt att få ihop hela bilden

Varje höst sätter jag nya mål för året. Precis som så många andra, har också jag nyår på hösten istället för vid det riktiga nyåret.

Mina mål är inte att jag ska prestera något speciellt eller börja, alternativt sluta med någonting. Det klassiska nyårsmålet är ofta att man ska börja träna eller sluta snusa.

Jag däremot har mål som jag vill fortsätta med, eller så en kontinuitet i. Två av målen är att jag vill träna kontinuerligt och läsa kontinuerligt. Detta är två saker som jag vanligtvis är perioderna med. Jag kan träna kontinuerligt i två månader för att sedan ta en paus på tre månader. Målet vid hösten var att kontinuiteten skulle hålla i sig hela året. Detsamma gällde läsningen.

Jag satte även andra mål som att blogga kontinuerligt och att vara social med mina kompisar.

 

Detta kan verka som lätta mål, som inte ska vara så svårt att uppfylla, men jag har svårt att få ihop hela bilden. Det är alltid ett mål som blir lidande. Jag har på slutet fått till det sociala, träningen och läsningen men då har bloggandet blivit haltande. När var senast var uppdaterade? En vecka sedan?

Tidigare veckor har läsningen blivit lidande, eller det sociala. Det är som alltid någon pusselbit som inte får plats. Zoomar jag ut bilden så får jag nog ihop det på månadsbasis, men det är nog omöjligt att få till på veckobasis.

En annan anledning till att uppdateringen varit släpande denna vecka är att det verkligen inte hänt någonting. Det har varit full fart i ekorrhjulet och jag betvivlar att jag ens tagit en enda bild.

Hur svårt ska det egentligen vara att få till hela bilden? Eller är det så att jag försöker få in för mycket i bilden så något liksom inte får plats? Veckobilden är helt enkelt för liten. Jag behöver månadsbasis för att få plats med allt. Men det är fan inte fy skam ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.