Kaos och kontroll

Baksidan med ökade läsarsiffror

Något jag märkt i och med att siffrorna ökar är att de otrevliga kommentarerna också ökar. Jag har som inte vant mig. Är det något man ska behöva vänja sig vid? Måste det alltid finnas en baksida? Jag har varit glad över att se att siffrorna ökar. Det är ju kul att folk läser det jag skriver, men nu börjar jag fundera på om det är värt det. Den senaste kommentaren raderade jag faktiskt. Något mandat över min egen blogg har jag faktiskt.

Det har alltid varit så enkelt men snälla kommentarer när läsarskaran var liten. Ibland är jag inte heller så mottaglig för elaka kommentarer, ibland svider de mer än vad som är nödvändigt. Frågan är om man någonsin är upplagd för svidande kommentarer?

 

Som tur är finns det snälla, goa och söta människor som skrivet fina kommentarer som värmer, som gör det värt att fortsätta skriva.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. kina

      Ja jag tycker också att det är trevligare bland kommentarerna i bloggvärlden. Tyvärr finns det några som skriver elaka saker men det är betydligt värre på Instagram 😩

  1. Hannas krypin

    Vad roligt att din blogg växer men så trist med elaka kommentarer. Tyvärr tror jag att elaka kommentarer alltid kommer svida. Det gäller att hitta ett sätt att skaka av sig dom på.