Kaos och kontroll

Det där som inte syns

Idag tog vi oss ut en stund. Egentligen var det en dag då vi skulle ha varit ute hela dagen. Solen lyste och det var nollgradigt. Med andra ord hade dagen alla förutsättningar att utföra all form av vinteraktiviteter. Men jag har slutat hetsa kring det. Jag har egentligen en önskan om att vi varje helg gör någon form av aktivitet. Men just nu har verkligheten inte varit så. Om det ibland krävs tjat, gråt och tandagnissel för att ta sig ut, blir det ändå inte roligt. Därför tänker jag att när vi får till vinteraktiviteter så är det bra, en bonus. Får vi inte till det, så är det okej.

 

När vi var ute så träffade jag på en kompis som sövde sitt barn i vagn. Hon berättade om situationen hemma och att allt inte är så lätt när barnen är små. Då tänkte jag på att vi gärna visar upp en polerad yta men det där som finns därunder syns inte. Den egentliga verkligheten skiner inte ens igenom alla filter vi lägger på. Hittepå kommer före verkligheten. Ett fångat leende får pryda bilden istället för den gråtande rebellen. Det finns mycket som inte syns på Instagram, det är något vi måste ha med oss i detta jämförelsesamhälle.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Will Lucy

    Många tillverkare av sexdockor half body sexdoll erbjuder anpassningsalternativ, till exempel hudton, hårfärg och ytterligare funktioner som uppvärmning eller självsmörjning. Dessa anpassningar kan öka det totala priset på dockan.

  2. Jack

    Enhance your gameplay with colorful cards in uno. Use these special items strategically to gain an advantage over your opponents, skip their turns, or protect yourself from draw cards. Master the use of power-ups to dominate the game.