Kaos och kontroll

Växtvärk eller restless legs

Helt plötsligt vaknar Love och bara skriker. Han klagar på att det killas i fötterna. Jag provar att klia och massera men så fort jag slutar så skriker han. Jag googlar restless legs och kommer därifrån in på växtvärk. Det känns som att det skulle kunna vara det som händer men jag är inte hundra. Det enda jag är hundra på är att det bara var att avsluta någon slags omläggning och låta honom få sitta en stund i soffan. Det var som lönlöst att försöka få honom att somna.

Emil hade nog aldrig växtvärk så detta är något nytt för oss. Kan det ha varit därför Love hade feber igår? Han hade feber igår men ingenting idag. Det kändes som febern igår kom som från ingenstans och lika snabbt som det kom var den förbi. Nu har det istället bytts ut mot kill i fötter. Han sov ju som ändå i ca 1,5 timma innan han vaknade av kill i fötter.

 

Alla dessa saker som händer med de små. Mannar aldrig förberedd och står lika handfallen varje gång. Det hade varit enklare om jag upplevt detta tidigare med barn nr 1. Då hade jag haft bättre koll.

Vi får se hur mycket sömn det blir inatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.