Kaos och kontroll

Idag valde jag att inte hämta barnen tidigare, trots att jag hade möjligheten

Idag när jag satt på jobbet fick jag ett mail, i mailet stod det att dagens möte var inställt. Det innebar att jag kunde åka hem tidigare från jobbet. 9 av 10 gånger åker jag direkt och hämtar barnen tidigare, men inte idag.

Jag hade redan löst så mamma och pappa skulle hämta Love från förskolan. Måndagar är vår körigaste dag och hämtningshjälp är nästan ett måste. I och med att mamma och pappa skulle hämta Love och Andreas skulle hämta Emil, tog jag beslutet att åka direkt hem. Väl hemma bytte jag om, hämtade gåbandet och gick 30 minuter. Jag brydde mig inte om Pokemonkort som låg över hela soffbordet. Inte heller brydde jag mig om kläder som låg i soffan.  Jag ville bara få till mina 30 minuters gång innan någon kom hem.

Det var så skönt att få till de där 30 minutrarna innan läggning. Det är så sällan som dessa tillfällen ges, man får passa på att ta tillfälle i akt.

Idag prioriterade jag inte tidigare hämtningar, idag prioriterade jag mig själv.

Idag var det bästa valet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.