Kaos och kontroll

Som en skänk från ovan

Jag vet inte om barnen också kände av det höga tempot som varit. Båda två sov till strax efter sju och låg kvar i sängarna till åtta, sedan kom frågorna om vi kunde kliva upp. Jag som också lade mig i tid igår kände mig faktiskt utsövd, det hör inte till vanligheterna.

Det var planerat sedan tidigare att Andreas skulle iväg på sin årliga julfest med kompisar idag och ikväll. Jeppe Jul kallar de det. Jag skulle med andra ord vara ensam med barnen hela dagen. Andreas kände nog av att min ork har varit begränsad den senaste tiden och skickade sms till sin mamma för att kolla läget om hon kunde hjälpa mig lite idag. Det kunde hon och hon kom med en ännu bättre idé, att Emil skulle äta middag också sova hos henne inatt. Den idén togs emot med öppna armar av både mig och Emil. Det var som en skänk från ovan.

 

Emil och farmor åkte vid 13:30 och sedan dess har jag varit ensam med Love. Det har varit en lugn och skön dag. Jag har städat bort julen och Love har nog kanske haft lite för mycket skärmtid, Men ibland så är det så. Ibland kanske återhämtning får komma före minskad skärmtid. Så är det bara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.