Kaos och kontroll

Nu är det nära…..

Nu är det nära…..

 

Barnen påminde mig att det vara är sju dagar kvar till julafton idag. Jag blev aningens stressad då inte alla julklappar är klar. Vi ska ha en julklappslek med en julklapp för 100kr och den julklappen är inte inhandlad. Det står högst upp på min To do lista imorgon.

Jag hoppas också att barnen sover bra ikväll, för ikväll hade jag tänkt att slå in barnens julklappar. Tanken har slagit mig flera gånger denna vecka, men något av barnen har varit vaken så det har inte gått att slå in dem tidigare i veckan.

Veckan har annars bestått av VAB. Emil har haft feber i veckan och jag och Andreas har turats om att vara hemma. Jag måste ändå säga att VAB är som bäst när man vabbar på riktigt, alltså inte vobbar.

 

Igår hade vi julfest på jobbet och temat på paketen var återbruk. Alla fick gå igenom sina gömmor och ta med ett paket som man ändå hade tänkt att skänka eller kanske kasta. Jag gav bort en inredningsbok som inte längre kommer till användning, Andreas visste inte ens om att boken fanns i vår ägo så det gjorde ingenting om den skänktes till jobbets julklappssäck. Själv fick jag en DVD-film om fiske. Vem har en DVD idag? Ändå väldigt kul att just jag fick det som är så ointresserad av fiske.

Idag har dagens gått i lugnets tecken. Vi har städat lite men inte så mycket mer. Vi får se om det blir så mycket mer än julklappsinköp imorgon. Det är ändå den bästa helgen när inget speciellt händer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.