Kaos och kontroll

Mom of the year

Idag fick jag en känsla av otillräcklighet. Jag kan inte säga att jag avundas föräldrar som har koll på läget dygnets alla timmar, men jag säger hatten av till dem. Jag skulle ändå säga att jag har bra koll på barnens aktiviteter, frukt till skolan, gympakläder och säsongskläder. Men jag har inte koll på allt.

Idag är det lucia. Det innebär att både Emil och Love skulle ha med sig tomtekläder till skolan och förskola. Det var väl lite tur i oturen att Emil fick feber och var tvungen att vara hemma idag, för att hans tomtekläder var en aningens för korta. Eller vem försöker jag lura, de var absolut, helt klart, för korta. Tänk om jag hade skickat iväg honom till skolan med för små tomtekläder, han hade inte blivit nöjd.

Loves tomtekläder passade i alla fall, däremot var det annat som saknades där. Idag har det varit kallt i Östersund, absolut för kallt för att inte ha tumhandskar. Hade Love tumhandskar på förskolan idag? NEJ, det fanns inte där. Hade han varmare strumpor i skorna? NEJ, det fanns inte heller där. Pedagogen på förskolan nämnde lite lätt att Love frös ute idag. Så ja, jag fattade piken att jag inte riktigt haft koll på Loves uppsättning på förskolan.

Men det är sådant som händer. Man är inte alltid mom of the year. Ibland har barnen för små kläder eller ibland har barnen inte alls de kläder de behöver. Men….. de överlever.

 

Hejhejvardag förklarar detta bäst ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.