Kaos och kontroll

Inget händer men tiden rusar

Helt plötsligt gick det nästan en vecka igen mellan uppdateringarna. Inget har hänt, men allt rullar på. Dagarna rusar och jag hinner inte allt jag vill.

Jag har sagt i snart en veckas tid att jag ska slå in julklapparna och lägga under granen. Jag minns barnens uppspelta miner ifjol när de såg paketen under granen. Bara tanken på att de kommer att vara helt sprudlande får mig att nästan ta fram grejerna och sätta igång nu direkt. Men, sen kom också verkligheten ifatt. Det är inte bara att slå in, det tar ganska lång tid.

Men allt man inte hinner (eller orkar) göra idag, kan man skjuta till imorgon. Jag är ändå glad att vi hunnit få till ett pepparkakshus.

Det är nog bäst att njuta även av det för det är snart uppätet bit för bit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.