Kaos och kontroll

Livet hände…..

Ett kort uppehåll här på bloggen med anledning av livet. Det är som man säger att ingenting händer men allt går i ett. Dock hände livet på riktigt igår när jag och Love spenderade timmarna mellan 15-23 på akuten. Love har fått inflammation i snoppen och en vägran att kissa gjorde att vi fick åka in till akuten för lite hjälp.

Trots att jag och Love hade många väntetimmar och verkligen noll att göra så kändes det som prio 96 att uppdatera bloggen just då.

 

I och med att stök igår så fick Love vara hemma idag. VAB möjliggjorde också att vi hämtade Emil tidigare idag för att pynta ett pepparkakshus. Jag måste ändå erkänna att de var duktiga på att pynta, även om många nonstop åkte ner i magarna också.

Nu är det egenvård av Love som gäller. Bad varje dag och hålla koll på kisseriet. Jag hoppas att det snart ger med sig och att vi är tillbaka som vanligt igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Hur har det gått för er? Blir lite nyfiken eftersom min son fått samma idag och jag nu funderar på om det enbart hjälper med egenvård. Tänk vad mycket nytt man får lära sig när man har grabbar, detta visste jag inte ens existerade.
    Tack för en mysig blogg och mycket igenkänning då jag också har två söner. ?

    1. kina

      Det har gått bra. Jag tycker inte riktigt att vi är i hamn riktigt än, men han får fortsätta att bada varje dag så hoppas jag att det lägger sig.

      Å tack vad snäll du är ?