Kaos och kontroll

När andra faktiskt är värre

I onsdags vid Loves simskola övervakade jag honom vid kanten. Eller det kanske är att ta i när jag säger kanten, men jag satt på en bänk precis bredvid bassängen. På så sätt skulle jag kunna säga till honom när han inte lyssnade eller om han gjorde något han inte fick. Det slog mig då att Love inte var det stökigaste barnet just då. Det kan absolut vara så att Love stökat mest tidigare, och att min direkta närvaro lugnade ner honom. Men jag slogs av synen att andra barn var stökiga. Jag slogs också av tanken på om deras föräldrar blivit underrättade? Förmodligen inte.

Simfröknarna var i alla fall glada över min närvaro och önskade att jag skulle sitta där även kommande träffar.

För mig spelar det ingen roll, jag kan absolut sitta där. Det blir förmodligen bättre både för fröknarna och för Love. Däremot undrar jag om de stökiga barnens föräldrar också kommer få en önskan om att övervaka sina barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.