Kaos och kontroll

Veckorna springer samtidigt som varje dag behöver lösas.

Oj. Fem dagars uppehåll. Det har jag inte haft någon gång sedan jag startade bloggen. Varför hände detta? Jag ska säga det att jag vet faktiskt inte. Vad säger kamerarullen?

Det var inte många bloggvänliga bilder som tagits de senaste dagarna. Men livet och hjulet rullar på. Veckorna springer samtidigt som varje dag behöver lösas. Jag vet inte riktigt hur det går ihop, men på något sätt går det.

På tapeten just nu är Emils medicinering. Vi ska börja en ur- och upptrappning. En medicin ska bort medan en annan ska upp i koncentration. Det känns bra men läskigt på samma gång. Men efter varje möte med Emils läkare så känns det bra. Han har koll på läget och vi är sedda och hörda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.