Kaos och kontroll

När varje felsteg kan kosta dig resten av kvällen

Love har börjat komma in i någon fas nu. Jag vet inte riktigt vad det är för fas men jag trippar på tå kring honom. Det är som att varje felsteg jag tar kan kosta mig hel kvällen. Gör jag något fel så har jag en arg fyraåring resten av kvällen. Ibland är det nästan som om han letar efter något fel så han kan bryta ihop. Det kan vara situationer som att cyklar jag lite före honom, Beyer han ihop. Hämtar jag posten utan att ha frågat så bryter han ihop. Men det stannar inte där. Nu har jag börjat att cykla lite bakom honom så han inte ska bryta ihop. Då kan han bryta ihop för att jag inte puttat på honom i uppförsbacken. Det är som att när jag har hittat en lösning så ser han nästa problem.

Jag tror ju som sagt att detta är en fas som är övergående men det hjälper föga när man är mitt upp i fasen. Nu längtar man bara tills det lugnar ner sig lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.