Kaos och kontroll

När jag skickar fel sms till förskolan

Igår blev jag utsedd till parent of the year. Jag fick ett samtal från förskolan där de sa att Love var röd i ögonen och att ögoninflammation gick på förskolan. Till saken hör att när jag hämtade Love i fredags var han helt kletig i ögonen och jag insåg då att han hade fått ögoninflammation. Däremot så slutade ögat att rinna i lördags och på måndag var han dit for fight.

Därför kändes det så störigt och onödigt att Love blev hemringd för att han var röd. Enligt 1177 får barn vara på förskolan även om de är röda i ögonen. Jag skulle där och då skicka ett sms till Andreas där jag förklarade läget. Jag skrev att jag tyckte att det var störigt att jag var tvungen att hämta Love. Detta sms skickade jag naturligtvis inte till Andreas, utan i all hast kom det istället till förskolan. SKÄMSKUDDE! Där och då blev jag föräldern som öppet tyckte att det var störigt att jag jag tvungen att hämta mitt barn på förskolan.

Ja ja, om några år kanske jag kan skratta åt detta. Just nu undviker jag helst personalen på förskolan så gott det går. Undra hur lång tid detta tar innan det lägger sig, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.