Kaos och kontroll

Hjälp med att komma ihåg allt

Vi har precis klivit in i det liv som många levt i sedan länge. Nu kliver vi in i aktivitets och skolvärlden. Förra veckan började fotbollen, denna vecka börjar simskola och nästa vecka ansluter gympan till schemat. Sedan adderas kom ihåg-listan med idrott på skolan och andra viktiga tider.

Hur kommer man som förälder ihåg allt? Denna vecka har jag koll på kvällsaktiviteter men jag måste också komma ihåg idrott på skolan och att klä Emil anständiga kläder på torsdag då det är skolfoto.

Finns det någon app som förenklar vardagen för familjer med mycket på schemat? Vi har en analog almanacka men där är det så små rutor att det knappt får plats något. Samma dag kan det vara simskola som skolfoto exempelvis. Eller gympa och 4-års kontroll.

Hatten av för alla er föräldrar som just nu ställer alarm på mobilen för att inte glömma något viktigt. Hatten av också för att föräldrar innan oss som inte hade möjlighet till alarm på mobilen men ändå kom ihåg matsäck, ombyte och läkartider.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. smalandslotta

    ah fy att komma ihåg alla saker är ett pyssel. jag försöker skriva i en egen almanacka plus en vi har för hela familjen på väggen, köper almanacka från personligalmenacka för att få med allt jag behöver komma ihåg och ha koll på. men trots det så känns det som att man glömt hälften haha kämpa på =)