Kaos och kontroll

Hundar som skäller och gnälliga barn

Pernilla Wahlgren sa en gång i Wahlgrens värld att det några saker som dränerade energin var hundar som skäller och gnälliga barn. Jag håller helt med. Love har den senaste veckan hamnat i något skrik-läge. Allt som inte går som han tänkt sig blir megastort. Han skriker och sparkar och blir helt obstinat. Det läget på honom dränerar verkligen all energi i min kropp.

I förmiddags var vi ner på sportfältet för att titta på barnens kusins fotbollsmatch. På vägen hem fick Love ett vredesutbrott som stal all energi från övriga familjen, förmodligen all egen energi också. Sedan dess har jag legat i sängen i gästrummet för att hämta igen energi. Barnen har haft kompisar på besök men jag har inte rört mig. Trots att Andreas inte varit hemma så låg jag bara på sängen. Tur de ändå är så stora att de leker själva med kompisar. Nu är huset tomt och barnen är hos grannarna, de är nog snart här igen, men just nu är de där. Tystnaden är så underbar, jag älskar den.

Ibland får man lov att bara slappa och göra ingenting. Speciellt när energin är på noll, den är inte ens på röd, utan totalt sopslut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.