Kaos och kontroll

Vinlotteri och baksmällan efter en sen kväll

I fredags var jag på vinlotteri. En kompis hade startat en bokklubb men det skulle inte läsas böcker, utan tanken var att ses och dricka lite vin. Men som en extra krydda hade vi ett vinlotteri. Supertrevlig idé som jag hoppas att vi fortsätter med. Tanken är att ses ca en gång i månaden. Jag uppdaterar om statusen på bokklubben längre fram.

Även om det i fredags inte blev så blött i form av alkoholintag så blev det en sen kväll. Jag kom hem strax efter ett och Andreas skulle på bortamatch i Örnsköldsvik dagens efter. Med andra ord hade jag ingen sovmorgon dagen efter.

Det kändes nästan som att jag var bakfull på lördagen. Inte att jag mådde dåligt, men hej du, vad trött jag var. Vid 14 hade jag nästan kunna somna ståendes. För lite sömn är inte att leka med när man passerat 30-år.

Jag hade sedan tidigare bokat in middag hos mamma och pappa, så att jag själv skulle slippa laga middag. Vi åkte dit lite tidigare och jag och Love tog en promenad i området. Vi lekte väldigt mycket på en förskola med en underbar gård. Det enda bra med en stäng förskola är att man får leka på gården.

Idag har det varit en fixardag. Jag har klippt gräset, städat badrummen och tvättat massor. Imorgon är det måndag och tillbaka till snurret. Skönt då att ha fixat lite på söndagen. Planering är A och O i en småbarnsfamilj.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.