Kaos och kontroll

Överskattat tivoli får fungera i en liten stad i norra Sverige

När Storsjöyran och stråket intar Östersund byggs också ett tivoli upp vid frösöbron. Precis som vid alla dessa pop-up tivolin så var även detta lite svajigt. Det är personer som klipper klippkort och trycker igång karusellerna men som sedan lämnar karusellen för att gå och trycka igång en annan, under tiden lämnar de den första karusellen utan uppsikt. Säkerheten är som sagt under all kritik. Med detta sagt kan man då tänka sig att vi inte gått dit. Jo det har vi ju gjort. Bor man i en liten stad i norra Sverige så har man inte mycket till val. Här har vi inget Gröna Lund eller Liseberg runt hörnet. Därför får vi här hålla till godo med ett rangligt tivoli som kommer på besök en gång per år.

Som tur var så åker barnen ännu inga värstingar och de är knappt ovanför mark. Tur var också att barnen var väldigt nöjda.

Denna sommar har jag reflekterat att jag saknar mycket i denna lilla stad. Jag saknar barnaktiviteter. Om någon funderar över en business så satsa på barnaktiviteter i Östersund.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.